Copa sul Longo (2018-03-11)
Kategori: Tävling
Karta/område: Fazenda cabahna branco
Arrangör: Rumo Verde
Land: Brasilien
Distans: Lång
Sträcka: 12.92 km
Tid: 88:16
Jämfört med de tidigare två etapperna var detta helt klockrent lopp. Äntligen! Tredje gången gillt! Taktiken var så lite grönt som du bara kan, och ta det lugnt så du orkar tänka på slutet, fungerade nästan.

Gjorde en liten miss i kompassriktningen till 3:an fortfarande med min svenska kompass så svårt att få noggrannheten. Sen antagligen fel vägval både till 10 och 13. Det sades efteråt att det var rätt god framkomlighet mellan sjön och grönområdet men jag aktade mig allt jag kunde från grönt idag. Till 13 tog jag vägvalet där jag visste att det var framkomligt ut från kontrollen.

15:e var en riktig bom. Nästan framme vid kontrollen då jag vänder och springer ner. Kontrollen satt i några väldigt täta buskar så såg den inte. Blev inropad av en damlöpare vid andra försöket. Skulle nästan vilja säga att kontrollen sitter fel. För det var något brant liknande där jag stannade första gången, nästan större än där kontrollen satt. GPSen håller i alla fall med mig om det. Vid 23an glider jag ner lite väl långt i sluttningen. Drogs med av lite andra tävlanden men det kan jag bjuda på en dag som denna. Kul lopp!
Dölj kommentarer (4)
Dorothe:

Ser kul ut! Hur är terrängen på vita delar av kartan? Lövskog som i Skåne eller barrskog som hos oss? Generaliserad kartbild eller finns bara inte mer att rita där. Ha det fortsatt roligt på dina Brasilienäventyr!


Robert: Du kan kolla här på min film från medlen så ser du själv. Men det är stora planterade tallar, väldigt löpbart. https://www.youtube.com/watch?v=kQOpfdLD8as&t=10s
Robert: Och frågan om kartbilden, nej det finns inget mer att rita. Det är rätt duktiga på att ta med det lilla som finns. T.ex. stenar på 3dm.
Dorothe: Spännande film!
Lägg till kommentar
Spara
 
Copa sul Longo (2018-03-11) Copa sul Longo (2018-03-11)