Tyresöorienteringen (2018-09-05)
Kategori: Tävling
Karta/område: Alby/Tyresö
Arrangör: Söders OL
Distans: Lång
Sträcka: 6.96 km
Tid: 79:44
Genomsnittlig puls: 140
Maxpuls: 170
Jobbigt! Upp och ner, svårt att orka hålla tempo, gick t o m på sträckan mellan 9-10. Bommar lite för mycket i ringen, t ex 3, 7 och 8. Totalt sett ganska nöjd ändå. Blev 13/19, vilket är bra för mig.
Dölj kommentarer (1)
Dorothe : Hej!
din sträcka 5-6 gör du bra - visst är det något långt runt på vägen, men den ser ut att man kan springa snabbt på, och dessutom kan du som sagt spara krafter till senare delar av loppet. Ingången från din sida mycket bra och säkert! Rent matematiskt är det kanske dubbelt så långt än vad rakare på i terrängen hade varit och därmed blir det gynnsamt när du kan springa dubbelt så fort. Nu finns dock rakt på även mer stigning som drar ner tempot och dessutom behöver du orientera mer. Alternativet till vänster ser ut att vara ganska småtrixit löpning som kanske inte går snabbare än i skogen, alltså ingen större fördel. Det enda man kan kanske överväga att kapa lite av spetsa triangeln på ditt vägval. Eftersom det är lite grön där, är det dock inte säkert att du tjärnar på det draget.
Men som vi diskuterade idag, utifrån dina förutsättningar och loppets karaktär har du säkert inte gjort ett dumt vägval och tagit kontrollen på mycket bra sätt!

Hälsningar,
Dorothe
Lägg till kommentar
Spara
 
Tyresöorienteringen (2018-09-05)